Pages

Followers

Wednesday, 4 April 2012

TrAgEdi MaSa NaK KaWeN

Teringat masa dah nak dekat2 kawen dulu...sibuk dengan segala urusan.nak beli itu nak beli ini..duit memang la letak berkepuk dalam handbeg pasai senang nnt nak pegi beli barang...kalo letak kat bank sgtlah leceh ye kawan2...jap2 nak g kuar...eeee tak koser aku..

Nak dijadikan cerita....... duit aku RM3500 LESAP,GHAIB,HILANG!!!!! duit tu aku letak dalam handbeg,handbeg pulak aku letak dalam beg balik kg..masa tu aku rasa(lupa dah aku rasa mcmana,tp masa aku tgh taip entry ni aku tgh rasa kenyang pasai baru pas gi makan)

Tension sgt masa tu...dah la nak pakai banyak duit..banyak lg benda yg nak kena beli..hampeh toii la,sape la yang tergamak nak amek duit aku tu.

Hujung-hujung cerita penyudahnya aku yang kena marah balik pasai letak duit merata rata..cehhh!!(p/s:tukang marah aku tu en.saleh.....en saleh tu pulak bapak aku le)

8 comments:

~ yus ~ said...

mmg satu pengajaran tu zura. Ingat nak senang, leceh nak kuar duit tiga kali, tp hilang pula duit tu.

Akak mmg tak berani simpan duit banyak dm beg, takpelah asyik nak ulang alik bank, skrg pun dah ada debit card boleh guna tu je nak bayar apa2 lagi senang...:)

anisalya said...

memang tak umpa sampai sudah ke duitnya?

dwaty said...

salam jumaat kak...

entri saya hari ini sesuai ngan kes akk ni...

jika sesuatu itu bukan milik kita...
walaupun mudah jalannya...
walaupun bersusah payah kita mendapatkannya...
takkan pernah jadi milik kita...
kerana bukan milik kita...

Fieza79 said...

aduhh byk tu amaun nyaa...menyesal xsudah kan sebab tk masuk kan dlm bank...

Mama Gee said...

byknyaaa...kalo 350 leh lg buat2 tak sedih...huhuhuhh

Masz Sidek said...

banyak tu.... macam2 boleh beli... dahla nak guna byk duit utk buat persiapan...

mummy_ayu said...

masa nak kenduri kawin..memang kena jaga2 bab duti nie..time kenduri tu pun..memang kena extra careful.
bukan tak percaya tapi kena berhati2...
salam kenal dear!

CikNaa said...

hai.. thanks singgah blog sy :)
btl..dlu sy nak kawen pn maha hebat dugaan..
alhamdulillah lepas tu smua slmt..
kne tipu ngan OP abis 2k..